Hoe krijg je romige aardappelpuree?
Kook de aardappelen 20 minuten in water met zout. Giet de aardappelen af. Breng in een kleine pan de Lees meer
Kook de aardappelen 20 minuten in water met zout. Giet de aardappelen af. Breng in een kleine pan de Lees meer
Om je puree smeuïg te maken heb je wat hulp nodig. Roer een een flinke portie roomboter en een scheu Lees meer
Aardappelpuree met melk en boter komt vanaf de 18e eeuw voor in receptenboeken. Welke soort aardappe Lees meer
Eigenlijk geldt voor aardappelpuree hetzelfde als voor alles wat uit een pakje of zakje komt. Om dit Lees meer
Het geheim zit hem vooral in de pureeknijper. De structuur van de aardappel blijft intact wat niet Lees meer
Koude melk gebruiken in je aardappelpuree Het toevoegen van melk zorgt niet alleen voor een fijnere Lees meer
Warme melk maakt je niet perse moe. Dit kan echter wel als je veel melk drinkt of tijdens slaap uren Lees meer
Er is echter een uitzondering: als je ervoor kiest om (veel) boter (en/of room) te gebruiken, mag je Lees meer
Een roomsoep is niet expliciet omschreven in de tekst, maar een pureesoep wordt wel omschreven. Deze Lees meer