Wat eten Zwitsers bij kaasfondue?

Lina van den Pol
2025-07-06 15:04:39
Count answers
: 2
Bij kaasfondue eten Zwitsers onder andere de volgende dingen:
blokjes brood,
bloemkoolrozen
en broccoliroosjes.
Andere opties zijn onder andere pasta, andere soorten groenten en fruit en vlees.
Verder worden nog gegeten:
nacho's,
gehaktballetjes,
gebakken champignons
en aardappeltjes.
Ook worden er bijvoorbeeld snoepjes als kitkat en onder andere andere groenten zoals
ananas,
appel,
peer,
druiven,
vijgen,
wortel,
venkel,
komkommer,
bleekselderij,
bosuitjes en
asperges gegeten.
Daarnaast kunnen er ook garnalen,
ham,
salami,
droge worst of
kip worden gegeten.
Sommige mensen eten er ook patat bij, of gebruiken het als onderdeel van een mini-kapsalon van patat,
ijsbergsla en kaas.
Ook worden af en toe noten gegeten en soms als er kaas over is wordt er ook nog een blokje kaas gegeten,
met eventueel mosterd.
Beetgaar gekookte spruitjes worden ook veel gegeten.