Blokjes brood zijn standaard bij een kaasfondue, en ook erg lekker. Maar op dat gebied is er nog veel meer mogelijk. Zoals: blokjes brood, soepstengels, blokjes gekookte aardappel, gekookte pasta of ravioli, nacho’s, pretzels.
Ook bloemkoolroosjes en broccoliroosjes worden standaard bij een kaasfondue geserveerd. Maar wist je dat er qua groenten en fruit nog veel meer mogelijk is? Dit lijstje geeft je vast nog meer inspiratie! ananas, appel, peer, druiven, vijgen, champignons, bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, witlofblaadjes, stukjes paprika, cherry tomaten, rauwe ui, wortel, venkel, komkommer, bleekselderij.
Heb je er weleens aan gedacht om vlees of vis te serveren bij de kaasfondue? Gebakken garnalen zijn een topper wat mij betreft, al overtreffen ze gehaktballetjes niet. Het is zo lekker om dit even in de kaas te dippen.
De kinderen (en volwassenen) dippen er ook graag knakworst in! Of kip is ook erg lekker!
Een schaaltje met patat is ook erg lekker om mee te dippen! Gecombineerd met wat ijsbergsla maak je je eigen mini kapsalon op je bord.
Groene asperges zijn ook erg lekker en haricots verts. maar ook kun je (licht geroosterde ) noten proberen.
Beetgaar gekookte spruitjes zijn ook heerlijk bij de kaasfondue.