Waarom durumpasta?
Om dit gerecht te maken beginnen we met het maken van het durumtarwedeeg. 300 gram durumtarwe 150 Lees meer
Om dit gerecht te maken beginnen we met het maken van het durumtarwedeeg. 300 gram durumtarwe 150 Lees meer
Pasta werd al door de Grieken en de Romeinen gegeten. Julius Caesar, Marcus Aurelius, Nero. Stuk v Lees meer
Of je nu zin hebt in een zelfgemaakte pesto, klassieke Bolognese of traditionele tomatensaus: wij he Lees meer
Pasta, de geschiedenis De geschiedenis van de pasta gaat eeuwen terug. Over waar en hoe de pasta zi Lees meer
De geschiedenis van de pasta gaat eeuwen terug. Sommigen beweren dat pasta in Italië geïntroduceerd Lees meer
Pasta is een smeerbaar mengsel. Pasta is oorspronkelijk Italiaans voedsel, zoals spaghetti en macar Lees meer
Zout gebruiken tijdens het koken van pasta is een absolute must. Het hoeft niet veel te zijn, maar Lees meer
Een panel van 62 pastafanaten koosen uiteindelijk voor de Bertolli pastasaus als favoriet met een ge Lees meer