Welke saus bij zelfgemaakte pasta?

Chloé Shupe
2025-07-28 05:33:47
Count answers
: 3
Of je nu zin hebt in een zelfgemaakte pesto, klassieke Bolognese of traditionele tomatensaus: wij hebben het recept. Bij een klassiek pastasaus recept, denken de meeste Italianen toch wel aan de tomatensaus. Niet zonder reden, want het vormt de basis voor klassieke Italiaanse gerechten zoals lasagne en tomatensoep. Klik snel op de onderstaande link om te ontdekken hoe je deze verse pastasaus maken kunt. Recepten voor zelf verse pastasaus maken Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Deze recepten met verse pastasaus zijn het proberen waard: Zelf tomatensaus maken Op je pizza, in je pasta of door stoofschotels en soepen: tomatensaus is de meest gebruikte en veelzijdige saus uit de Italiaanse keuken. Minstens net zo lekker vinden wij spaghetti bolognese. Van deze traditionele spaghettisaus kun je gerust stellen dat het een gigantische allemansvriend is. Zelf groene pesto maken De extra vergine olijfolie in deze pesto zorgt naast de kruiden en de knoflook voor een lekkere diepe smaak. Spaghetti met groene saus en Grana Padano In deze groene pastasaus zit lekker veel groenten verborgen. Spaghetti met geroosterde-tomatensaus Of je nou gek bent op spaghetti, rigatoni of orecchiette, vandaag staat pasta op het menu! Maak bijvoorbeeld deze klassieke spaghetti met geroosterde-tomatensaus of een van deze heerlijke pasta’s uit de oven.