:

Wat is de betekenis van pasta?

Nisa Weerdenburg
Nisa Weerdenburg
2025-07-28 10:18:25
Count answers : 2
0
Pasta is high in carbohydrates. Pasta is called pasta because it's the Italian word for "dough" from which it is made. This pasta is very healthy, in it you can find lots of vegetables!
Melissa van Kempen
Melissa van Kempen
2025-07-28 09:54:42
Count answers : 4
0
Pasta is een smeerbaar mengsel. Pasta is oorspronkelijk Italiaans voedsel, zoals spaghetti en macaroni. Pasta is een verzamelnaam voor deegwaren gemaakt van tarwemeel. Pasta is deegachtig materiaal, gemaakt van water en bloem, dat in verschillende vormen voorkomt, zoals macaroni, spaghetti en vermicelli. De meeste soorten pasta zijn niet geschikt voor mensen met de aandoening coeliakie, omdat er gluten in zitten. Pasta kan worden gedroogd voor later gebruik, of vers worden bereid. Pasta is een Italiaanse verzamelnaam voor deegwaren; spaghetti, macaroni enz. Pasta is in de Italiaanse keuken de benaming voor deegwaren van harde tarwe. Pasta is kneedbaar mengsel van een of meer vaste stoffen en vloeistof, dat dikker is dan crème. Pasta is Italiaanse deegwaren, zoals spaghetti, macaroni, lintspaghetti enz.
Olivier Evers
Olivier Evers
2025-07-28 07:11:43
Count answers : 2
0
Pasta heeft 4 verschillende betekenissen: 1) kneedbaar mengsel. kneedbaar mengsel van een of meer vaste stoffen en vloeistof, dat dikker is dan crème. 2) tandpasta. smeerbare substantie waarmee men de tanden poetst; tandpasta. 3) chocoladepasta. smeerbare pasta van cacaopoeder, suiker en vetten, gebruikt als... Pasta dikke zalf; smeerbaar mengsel; Italiaanse deegwaar Pasta [v. OFr. paste, lt. pasta = deeg] 1 (alg.) dikke zalfachtige massa, een heterogeen mengsel van een vloeistof en een (meestal fijnverdeelde) vaste stof, met een zodanige consistentie dat het nauwelijks vloeit (een grote viscositeit heeft) bijv. tandpasta of chocoladepasta; 2 (tech.) een zeer visceuze... Pasta is een dikke, smeerbare massa. Pasta is een verzamelnaam voor Italiaanse deegwaren. A. Zachte massa, een smeerbaar, zoet broodbeleg, die al naargelang de gebruikte grondstoffen, gebruikt kan worden als ‘belegging’ of ‘vulling’ van brood, toast of crouton. B. Pasta (deegwaar), de benaming voor verschillende Italiaanse noedels, bij uitbreiding ook voor Aziatische noedels.