Wat is het belangrijkste ingrediënt in bouillabaisse en waarom?
Het belangrijkste ingrediënt van bouillabaisse is de bouillon. Traditioneel werd deze gemaakt van ee Lees meer
Het belangrijkste ingrediënt van bouillabaisse is de bouillon. Traditioneel werd deze gemaakt van ee Lees meer
Bouillabaisse wordt niet alleen op de menukaarten van restaurants maar zelfs in woordenboeken en int Lees meer
Het antwoord op de vraag welke vissoort traditioneel onderdeel is van de bouillabaisse uit Marseille Lees meer
Rouille is een lekker en simpel sausje vooral gebaseerd op flink wat knoflook. Om de look toch wat Lees meer
Het belangrijkste ingrediënt van bouillabaisse is de bouillon. Traditioneel werd deze gemaakt van ee Lees meer
De basis van een goede Bouillabaisse bestaat uit de juiste vissoorten. De vissoorten voor een Bouil Lees meer
Zarzuela is een goed gevulde vis- en schaaldierensoep die zijn naam dankt aan het Spaanse woord voor Lees meer
Rasp de citroenen en pers 1 citroen uit. Roer door de mayonaise en hak het venkelgroen fijn, roer do Lees meer