Wat is een culinair historicus?
Lizet Kruyff is culinair historicus en schrijver van boeken over de geschiedenis van onze eetcultuur Lees meer
Lizet Kruyff is culinair historicus en schrijver van boeken over de geschiedenis van onze eetcultuur Lees meer
Ontbijt: Bruinbrood of ‘wittebrood’ met roggebrood met spek, magere kaas of ei. Aangeraden wordt hi Lees meer
Veel horecaopleidingen zijn in de afgelopen jaren, door de ontwikkelingen in de Nederlandse horeca, Lees meer
De meeste mensen in de oudheid en middeleeuwen waren sterk afhankelijk van producten uit het seizoen Lees meer
Als historicus ben je breed inzetbaar en kun je dus op veel verschillende plekken terechtkomen. De m Lees meer
Het woord culinair stamt af van het Latijnse woord culina wat “de kookkunst” betekent. Aan de ene ka Lees meer
Onze prehistorische voorouders aten vroeger veel groenten en fruit, noten en zaden en vlees en vis. Lees meer
Men leefde voornamelijk van de jacht op groot wild, zoals mammoeten. Pas tegen het einde van de stee Lees meer