Wat is de methode om wijn met eten te combineren?
Het evenwicht zoeken in de wijn en spijs combinatie is de sleutel. Naast of het gerecht bestaat uit Lees meer
Het evenwicht zoeken in de wijn en spijs combinatie is de sleutel. Naast of het gerecht bestaat uit Lees meer
Gerookte zalm met sauvignon blanc. Krachtige rode wijn met uitgesproken kaas zoals munster of camemb Lees meer
Combineer strak met strak. Met strak bedoelen we gerechten met daarin een zuurtje of een zoute, zilt Lees meer
Frisdroge witte wijn, zoals Sauvignon Blanc of Grüner Veltliner, houtgerijpte witte wijn, of Champag Lees meer
Confit de canard a la orange met groene kruiden is een interessant gerecht, met wat vet en zout van Lees meer
Om wijn en eten goed te combineren zijn er twee basisregels. Regel 1: groot hoort bij groot. Regel Lees meer
Ga voor kleine hapjes, het is niet de bedoeling dat alle gasten na één hapje al genoeg hebben. Kies Lees meer
Je kan je ook gaan houden aan de 20-20-20 regel. Elke twintig minuten moet je minstens 20 seconden Lees meer
Een wijncocktail is een goed alternatief voor een gewone wijn. Je kunt kiezen uit verschillende sma Lees meer