Wat is de oorsprong van pickles?
Piccalilly is een van oorsprong Engels product. De fel-gele kleur is doorgaans afkomstig van kurkum Lees meer
Piccalilly is een van oorsprong Engels product. De fel-gele kleur is doorgaans afkomstig van kurkum Lees meer
Piccalilly is een ingelegd mengsel van groenten, met name augurken, zilveruitjes en bloemkool. Het Lees meer
Piccalilly is een ingelegd mengsel van groenten, zoals augurk, zilverui, bloemkool, wortel of knolse Lees meer
Onze pickles zijn waarschijnlijk geïnspireerd op de Engelse “piccalilli”. De oudste versie van deze Lees meer
Lekker bij een borrelplankje met kaas, vlees, worst en paté. Of serveer het eens bij een gebakken v Lees meer
Het artikel vermeldt niet waarom het piccalilly heet. Lees meer
Mosterd, pickles en ketchup zijn zoutrijk. Daarom gebruik je die best minder, alleen om af te wisse Lees meer
Hoe maak je pickles? Zelf pickles maken is verrassend eenvoudig. Het enige wat je echt nodig hebt is Lees meer
De vrucht die gebruikt wordt voor het maken van de augurk is kort en wordt overwegend gebruikt voor Lees meer