Wat is een pickle pers?

Kayleigh Spier
2025-07-22 09:45:05
Count answers
: 3
Met behulp van de pickle pers, ook wel bekend als tsukemonoki, kun je eenvoudig en snel groenten en fruit thuis fermenteren op een hygiënische manier.
Door fermentatie verrijk je niet alleen je gerechten, maar transformeer je ook de smaak ervan.
De pickle pers is BPA-vrij.
De duur van fermentatie beïnvloedt de intensiteit en zuurgraad van de smaken.
Zout is essentieel om het fermentatieproces op gang te brengen.
Gebruik ongeveer 2% zout op basis van het gewicht van de groenten.
Deze pers kun je ook goed gebruiken om zelf Kimchi (Koreaanse gefermenteerde kool) te maken.

Lina Farah
2025-07-22 05:47:24
Count answers
: 2
Een pickle pers is niet beschreven in de gegeven tekst, er wordt enkel gesproken over het bereiden en de eigenschappen van pickles, maar niet over een apparaat met de naam "pickle pers". Daarom is het antwoord: none