Waarin verschilt kaas van andere kazen?
Hollandse kaas, vaak beschouwd als een culinaire schat van Nederland, onderscheidt zich door zijn ri Lees meer
Hollandse kaas, vaak beschouwd als een culinaire schat van Nederland, onderscheidt zich door zijn ri Lees meer
Artisanale kazen onderscheiden zich door de manier waarop ze worden gemaakt en door hun unieke eigen Lees meer
De gezondste kaassoorten zijn 10+, 20+ of 30+ kazen met niet te veel zout. Verder ook magere plattek Lees meer
Echte Gouda Holland kaas is een 100% Nederlands product, beschermd door de EU. Een kaas om trots op Lees meer
Het plusje achter 30, 35 en 48 staat voor het vetpercentage in de kaas, maar niet precies zoals je m Lees meer
Voor een lekkere kaasschotel hoef je geen hele waaier aan soorten te serveren. Het is vooral belang Lees meer
Fermentatie is een techniek waarmee je stoffen in eten kan veranderen met gisten, schimmels of bacte Lees meer
10+, 20+ of 30+ kaas met niet te veel zout (minder dan 2 gram zout per 100 gram kaas) staat samen me Lees meer