Welke wijn gebruik je om te koken?
Om te bepalen of u het beste met rode of witte wijn kunt koken, is er een ezelsbruggetje, namelijk: Lees meer
Om te bepalen of u het beste met rode of witte wijn kunt koken, is er een ezelsbruggetje, namelijk: Lees meer
Een van de bekendste voorgerechten (naast tomatensoep) is wellicht carpaccio. Carpaccio is een erg m Lees meer
De gangen en volgorde van een klassiek diner zien er als volgt uit: 1. Amuse 2. Voorgerecht 3. So Lees meer
Heb je een magere soort witvis zoals kabeljauw of zeewolf op het menu staan? Dan is de combinatie me Lees meer
Een handige vuistregel is om een wijn te kiezen met dezelfde kleur als het gerecht dat u wilt maken. Lees meer
Gebruik alleen een wijn die je ook zou drinken. Is je wijn bijvoorbeeld verkurkt en daarom niet lek Lees meer
Je kunt de gazpacho serveren als amuse of als voorgerecht. Voor een amuse (in een amuse glaasje) zo Lees meer
Over het algemeen kom je met witte wijn uit op drogere, frisse wijnen zoals sauvignon blanc of pinot Lees meer