:

Hoe lang is zelfgemaakte dip houdbaar?

Sil Vervoort
Sil Vervoort
2025-08-13 10:25:04
Count answers : 3
0
Bewaaradvies voor dit geopende product 9 maanden tot 1 jaar houdbaar in de koelkast. Daarna kijk, ruik, proef. 3 maanden in de vriezer. Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan.
Lauren Dogan
Lauren Dogan
2025-08-13 07:31:37
Count answers : 1
0
Wil je dip bewaren, doe dit dan luchtdicht in de koelkast. Daar is ‘ie zo’n 3 dagen houdbaar.
Abel Evers
Abel Evers
2025-08-13 06:06:07
Count answers : 4
0
Zelfgemaakte sausje bewaar je eigenlijk áltijd – goed afgedekt – in de koelkast en liefst maar een dag of twee. Ook voor sambal en harissa vind ik online eigenlijk alleen maar het advies om een geopend potje in de koelkast te bewaren. Daarnaast, en misschien nog wel belangrijker, bewaar je deze sauzen buiten de koelkast houd er dan rekening mee dat de bewaartijd korter is dan wanneer je ze in de koelkast bewaart. Welke sauzen bewaar je wel in de koelkast.