Hoe krijg je een bolle vorm op je madeleines?
Madeleines krijgen hun bolle vorm, of beter gezegd, hun 'buikje', doordat het beslag tijdens het bak Lees meer
Madeleines krijgen hun bolle vorm, of beter gezegd, hun 'buikje', doordat het beslag tijdens het bak Lees meer
Je hebt in ieder geval nooit de gehele baktijd uit het recept nodig. Je wilt alleen opwarmen, het ho Lees meer
Een madeleine hoort namelijk licht en luchtig te zijn. Voor mij is deze term ontzettend normaal, maa Lees meer
Het beslag niet te lang mixen, de goede oventemperatuur, vooral NIET aan de oven komen en niet de de Lees meer
Een boterkoek bakken is niet moeilijk, het is vooral belangrijk dat je hem niet te lang bakt. Als hi Lees meer
Wil je de maaltijd opwarmen in de oven? Dan zet je de maaltijd voor ongeveer 30 minuten in de oven, Lees meer
Je kunt kliekjes op verschillende manieren opwarmen, namelijk in de pan, oven of magnetron. Het maak Lees meer
De Madeleine Bakvorm van Keufens is de perfecte keuze voor liefhebbers van deze traditionele Franse Lees meer