:

Hoe kan ik madeleines opwarmen?

Philip van Munster
Philip van Munster
2025-08-13 00:18:57
Count answers : 29
0
Je hebt in ieder geval nooit de gehele baktijd uit het recept nodig. Je wilt alleen opwarmen, het hoeft niet meer gaar te worden. Vaak heb je een derde of de helft van de baktijd nodig om je baksel weer warm te krijgen. Bladerdeeghapjes die 15 minuten in de oven moesten, met 5-8 minuten zijn die vaak wel weer warm genoeg. Let wel, dan ga ik er vanuit dat ze gewoon op kamertemperatuur zijn. Proef en voel gerust even na het opwarmen, vooral in het midden van een baksel. Als je het nog niet warm genoeg vindt, laat je het gewoon iets langer in de oven staan.
Janne Spring in ‘t Veld
Janne Spring in ‘t Veld
2025-08-12 23:56:09
Count answers : 36
0
Ze zijn heerlijk om warm te eten met een beetje poedersuiker. Deze zijn onweerstaanbaar, vooral als ze binnen een paar uur na het bakken worden gegeten. Het beslag is ongekookt tot 2 dagen houdbaar in de koelkast, zodat je op opeenvolgende dagen kunt genieten van warme versgebakken madeleines.

Lees ook

Hoe krijg je een bolle vorm op je madeleines?

Madeleines krijgen hun bolle vorm, of beter gezegd, hun 'buikje', doordat het beslag tijdens het bak Lees meer

Hoe houd je madeleines vers?

De Madeleines zijn vers gebakken het lekkerst.Tip: Doordat je het beslag gerust wat langer in de koe Lees meer