:

Wat zit er in Franse kruiden?

Nynke van de Velden
Nynke van de Velden
2025-08-11 02:54:55
Count answers : 2
0
3 eetlepels gedroogde tijm 8 verkruimelde laurierblaadjes 2 eetlepels gedroogde rozemarijn 2 eetlepels gedroogde basilicum 1 eetlepel gedroogd bonenkruid 1 eetlepel gedroogde dragon Meng deze kruiden goed door elkaar en doe ze vervolgens in een luchtdicht potje met goed afsluitbare deksel. Droog en donker bewaren.
Marijn Özkan
Marijn Özkan
2025-08-11 02:49:24
Count answers : 0
0
De essentiële componenten van Herbes de Provence omvatten tijm, rozemarijn, oregano en basilicum. Deze worden vaak aangevuld met andere kruiden, zoals bonenkruid, marjolein en lavendelbloemen. Ingrediënten: basilicum, oregano, rozemarijn, majoraan, tijm en lavendel.
Victor Kiliç
Victor Kiliç
2025-08-11 02:39:12
Count answers : 4
0
De samenstelling van Provençaalse kruiden staat niet vast. De basis bestaat uit tijm, marjolein, rozemarijn en bonenkruid. Veel van de verkochte mixen bevatten ook lavendelbloemen, oregano, basilicum, peterselie en/of salie. Andere mogelijke ingrediënten: venkelzaad, dragon, kervel, laurier, lavas en knoflook. Ingrediënten: Basilicum gesneden, Oregano gesneden, Knoflook granulaat, Marjolein gesneden, Tijm gesneden, Lavandel bloem
Sjoerd de Hoogh
Sjoerd de Hoogh
2025-08-11 02:36:21
Count answers : 6
0
Deze Provencaalse kruiden van Verstegen bestaan uit basilicum, tijm, oregano, rozemarijn, peterselie en dragon. Ingrediënten: 100% Kruiden (basilicum, tijm, oregano, rozemarijn, peterselie, dragon).
Dylan Janssen
Dylan Janssen
2025-08-11 02:00:14
Count answers : 7
0
Ui, knoflook, 20% rozemarijn, 12% tomaat, peterselie, 5,9% tijm, zwarte peper, laurier. De Franse keuken is rijk aan allerlei zomerse smaken. We hebben gekozen voor een traditionele Franse melange. Dat betekent dat er lekker veel groene kruiden in zitten en tomaat voor een intense smaak en extra rijkheid. Knoflook en ui mogen natuurlijk niet ontbreken in deze melange. Zij zijn de basissmaakmakers waar alles om draait. Peper zorgt voor een klein beetje scherpte.
Levi Hofman
Levi Hofman
2025-08-11 00:42:10
Count answers : 2
0
Rozemarijn, tijm, bonenkruid, marjolein en oregano doen het allemaal goed in het hete klimaat en de rijke grond van het Middellandse Zeegebied, en vormen een fantastische combinatie. Het mengsel hoort in iedere keukenkast thuis en brengt de beste elementen van al deze specerijen samen in een harmonieuze smaak. Het belangrijkste ingrediënt in onze melange is rozemarijn, dat zorgt voor een fris aroma en een lichte scherpte.
Pien van Vliet
Pien van Vliet
2025-08-11 00:29:29
Count answers : 1
0
Deze provençaalse kruidenmix is geïnspireerd op Franse smaken. Maak het met o.a. peterselie, rozemarijn en dragon. Ingrediënten zijn 2 el gedroogde peterselie, 1 el gedroogde tijm, 1 el gedroogde rozemarijn, 1 el gedroogd bonenkruid, 1 el gedroogde majoraan, 1 el gedroogde dragon en 1 el gedroogde bieslook.
Rowan de Jong
Rowan de Jong
2025-08-11 00:01:09
Count answers : 1
0
De basis van Provençaalse kruiden bestaat uit tijm, marjolein, rozemarijn en bonenkruid. Veel van de verkochte mixen bevatten ook lavendelbloemen, oregano, basilicum, peterselie en/of salie. Andere mogelijke ingrediënten: venkelzaad, dragon, kervel, laurier, lavas. Een mogelijke samenstelling is: 4 delen marjolein; 4 delen tijm; 4 delen bonenkruid; 2 delen rozemarijn 2 delen basilicum; 1 deel salie; 1 deel lavendel(bloemen).