:

Wat is een alternatief voor cognac in uiensoep?

Faas Mohan
Faas Mohan
2025-08-11 01:33:48
Count answers : 6
0
Voor de liefhebber een scheutje Rémy Martin V.S.O.P.-cognac. De cognac geeft aan de soep een extra heerlijke smaak en warmte. Rémy Martin V.S.O.P. is een Fine Champagne cognac die veel meer smaak heeft dan andere V.S.O.P.-cognacs. Bovendien “verwaterd” deze cognac niet in gerechten door de manier van distilleren en rijpen.
Wouter Visser
Wouter Visser
2025-08-11 01:28:12
Count answers : 1
0
Of meng een scheut cognac of rode wijn door je Franse uiensoep. De sterke geur van de uien is uitermate geschikt om een alcoholgeur te maskeren, wat wellicht heeft bijgedragen aan de populariteit van de soep. Hij werd hongerig wakker in zijn jachthuis en besloot een gerecht te maken met de ingrediënten die hij op dat moment voorhanden had: uien, boter en champagne.
Youssef Vial
Youssef Vial
2025-08-10 22:07:48
Count answers : 1
0
Ik gebruik zeker witte wijn, maar het recept dat ik heb vraagt om bourbon om de gekaramelliseerde uien te deglaceren, maar is er iets anders waarmee ik dat kan vervangen?
Sjoerd de Hoogh
Sjoerd de Hoogh
2025-08-10 21:58:22
Count answers : 6
0
Een alternatief voor cognac in uiensoep kan zijn om alleen meer bouillon te gebruiken, voor een minder sterke smaak, of misschien wat extra bloem toe te voegen, wat vooral van toepassing is voor liefhebbers van een meer vloeibare variant van uiensoep.