Welke kookmethode wordt gebruikt voor seizoensgroenten?
Roosteren is een eenvoudige en snelle manier om groenten klaar te maken. Om te beginnen, verwarm je Lees meer
Roosteren is een eenvoudige en snelle manier om groenten klaar te maken. Om te beginnen, verwarm je Lees meer
De zuren uit de groente zouden met het deksel op de pan niet kunnen vervliegen en in het water blijv Lees meer
Ik heb het al vaker gehoord: ‘Zo lusten mijn kinderen wél broccoli, zelfs spruitjes!’ Op de volgen Lees meer
In februari kun je kiezen voor de volgende groenten: Aardpeer Bleekselderij Boerenkool Chinese k Lees meer
Bij koken zonder deksel kan veel zuurstof bij het product, en treedt verlies van warmte en kookvocht Lees meer
Bij stoven maak je eten langzaam gaar in een vloeistof, bijvoorbeeld in water of bouillon. Doe de d Lees meer
Laat de soep zo’n 10 minuten zachtjes doorkoken. Lees meer
De volgende groenten zijn in de verschillende jaartijden seizoensgroenten uit Nederland. Seizoensgr Lees meer