Men neme dé 4 ingrediënten. Men neme de dunste pan die je hebt. Een pakje gewoon ouderwetse Blue Band margarine. Peper en zout. En een mooi biefstukje van goede kwaliteit. Zorg dat je vlees in ieder geval al minimaal een half uurtje uit de koeling ligt. Wat versgemalen peper en zeezout erop en je bent klaar om te beginnen. Pan op hoog vuur dat ‘ie even goed warm kan worden. Draai daarna het vuur terug tot ongeveer op het midden. Reken voor 1 stuk vlees ongeveer 75/80 gram Blue boter. Boter in de pan en goed blijven kijken dat het niet té hard gaat. De boter moet gewoon mooi goudgeel gesmolten zijn. Dan zet je het vuur weer even wat hoger en gaat de biefstuk de pan in. De kunst zit hem in het blijven roeren van het vlees. Laat hem niet op 1 plaats bakken, maar blijf hem bewegen met een tang of vork. Na 2 minuutjes draai je hem om en doe je hetzelfde kunstje nog een keer. Je blijft de biefstuk lekker bewegen over de bodem van de pan. En dan….na 2 minuutjes deze kant, ben je gewoon klaar. Biefstukjes uit de pan en op je bord. Je kunt even kijken of de boter al wat bruiner is, want dit is met name wel lekker voor je jus. Is dit nog niet het geval, zou je alleen de boter nog even wat hoger kunnen zetten, zodat ie wat donkerder wordt. Laat je biefstukje even rusten, voordat je hem eet en schep er vooral nog een flinke lepel jus over.