Wat smaakt lekker bij vis?

Jack Mol
2025-08-04 01:36:07
Count answers
: 1
Geroosterde sugar snaps zijn onze nieuwe favoriete ontdekking.
Je husselt ze met wat munt, olijfolie, knoflook en citroensap en bakt ze daarna in de oven.
Heerlijk met een stukje kabeljauw en polenta.
Noilly Prat saus smaakt goddelijk bij een stukje vis.

Amy Aksoy
2025-08-04 00:56:11
Count answers
: 0
Vis heeft van zichzelf al een zachte, krachtige smaak. Nu wil je daar de juiste groente bij kiezen, die je gerecht compleet maakt.
Met garnalen kun je alle kanten op. Je ziet de garnaal vaak terug in mediterrane gerechten, zoals een pasta en paella. Maar vergeet de Hollandse garnalencocktail niet. Lekker met cocktailsaus en geserveerd in een mooi glas.
Wil je garnalen zelf combineren met groente? Haal dan courgette, zeekraal en avocado in huis.
Een haring is natuurlijk lekker op een broodje met ui. Maar experimenteer ook eens met gekookte bietjes.
Onze favoriet? Asperges met zalm. Vooral in een soep, omelet of in deze salade, die je binnen 10 minuten klaarmaakt. Liever geen asperges? Probeer dan eens deze vis te combineren met groente als doperwten, prei, venkel, witlof of wortelen.
Combineer vervolgens met groene asperges, courgette, doperwten, groene kool en komkommer. Ook zit je goed met prei, radijs, spitskool, tomaat, venkel, wortelen en zeekraal.
Zoek je naar een bijgerecht, dan kun je jouw geluk niet op. Er zijn namelijk heel wat groente die je perfect met gepocheerde vis combineren. Het gaat om groene asperges, courgette, groene kool, prei, tomaat, venkel, witlof, wortelen, zeekraal.

Joël Spier
2025-08-03 23:11:57
Count answers
: 4
Een heerlijk stukje gebakken kabeljauw met bloemkoolpuree en een witte wijnsaus met Hollandse garnaaltjes.
Afgemaakt met wat zeekraal en zalmeitjes.
Een heerlijk stukje gebakken zalm met verse witte asperges en een witte wijnsausje.
Met citroen, Hollandse garnaaltjes en zeekraal.
De rosé in dit recept gaat ook nog eens perfect met de gerookte zalm.
En helemaal in zo’n heerlijke roomsaus met het ziltige van de gerookte zalm.
Met fricandeau en een heerlijke saus van tonijn en ansjovis.
Met wat rucola, kappers en parmezaanse kaas.
Gestoomde groenten, met verse pesto, gestoomde kabeljauw en gesmolten mozzarella.
Makreel kost namelijk niks, is heel erg makkelijk om te bereiden en ook nog eens super lekker!
En met deze risotto en pestosaus heb je echt in no time een heerlijk maaltje op tafel.
Lees ook
- Hoe kan ik vis op smaak brengen?
- Hoe breng je vis op smaak?
- Welke kruiden passen goed bij visgerechten?
- Hoe kabeljauw op smaak brengen?
- Waarom vis in bloem wentelen?
- Welke saus gebruik je bij vis?
- Welke viskruiden gebruikt een visboer?
- Welke groente is lekker bij vis?
- Welke kruiden passen goed bij kabeljauw?