:

Wat smaakt lekker bij vis?

Norah Groen
Norah Groen
2025-09-03 09:24:01
Count answers : 34
0
Vis is heerlijk. De garnalen op z’n Portugees zijn echt de allerbeste, combineer ze met spaghetti en je hebt een geweldig bordje eten. Zeebaars heeft een fijne structuur en iets zoete, milde smaak, een recept met citroen en knoflook is een van de makkelijkste manieren om de vis te bereiden en bomvol smaak. Lentezalm met basilicum aardappels is een bordje vol met een stukje zalm en de smaken van de lente. Spaghetti, Thaise kokos-garnalen soep en Oosterse vispakketjes uit de oven zijn andere opties waarbij vis heel lekker smaakt.
Vera de Bruin
Vera de Bruin
2025-08-25 06:03:43
Count answers : 29
0
Vis saltimbocca met penne pomodoro is een klassiek gerecht dat overheerlijk is met een lekker stukje wittevisfilet. Daarbij komt een eenvoudige maar smaakvolle penne pomodoro. Er komt een lekker frisse citroenpuree bij, die perfect past bij het heerlijk stukje sappige vis. Een heerlijk eenvoudig visgerechtje, dat toch zo goed smaakt is witte vis met prei in roomsaus. Lekker sappige visfilets met een heerlijk smaakvol korstje van olijven en amandel, met daarbij in de oven gepofte kerstomaatjes, rode ui en Griekse orzo-pasta erbij is ook een lekkere combinatie met vis. Verse tagliatelle met witte vis, courgette en spinazie is een geweldig gerecht waarbij tuinkruiden met citroen en een vleugje dille gebruikt worden.

Lees ook

Hoe kan ik vis op smaak brengen?

Kabeljauw en zalm kunnen met dezelfde kruiden op smaak gebracht worden, voornamelijk dille en korian Lees meer

Hoe breng je vis op smaak?

Voor het op smaak brengen van vis kun je de volgende kruiden en specerijen gebruiken. Deze kruiden Lees meer

Niels van Leuven
Niels van Leuven
2025-08-24 02:01:42
Count answers : 36
0
Kruiden die goed combineren met kabeljauw zijn dille, peterselie, dragon, kervel en tijm. Die kun je fijnsnijden en er na het garen overheen strooien. Afhankelijk van de manier van garen kun je een steviger kruid als tijm ook meebakken of -stoven. Een andere smaakmaker die het altijd goed doet bij vis, zo ook bij kabeljauw, is citroen. En vergeet de versgemalen peper niet.
Stef Erhout
Stef Erhout
2025-08-15 19:40:32
Count answers : 20
0
Vis ovenschotels Pasta met vis Rijst met vis Salades met vis maak een keer zelf fish en chips uit de oven met dit recept.

Lees ook

Welke kruiden passen goed bij visgerechten?

Zwarte of witte peper is dé smaakmaker bij uitstek als het op visgerechten aankomt. Het geeft net da Lees meer

Hoe kabeljauw op smaak brengen?

Kruiden die goed combineren met kabeljauw zijn dille, peterselie, dragon, kervel en tijm. Die kun je Lees meer

Jack Mol
Jack Mol
2025-08-04 01:36:07
Count answers : 30
0
Geroosterde sugar snaps zijn onze nieuwe favoriete ontdekking. Je husselt ze met wat munt, olijfolie, knoflook en citroensap en bakt ze daarna in de oven. Heerlijk met een stukje kabeljauw en polenta. Noilly Prat saus smaakt goddelijk bij een stukje vis.
Amy Aksoy
Amy Aksoy
2025-08-04 00:56:11
Count answers : 28
0
Vis heeft van zichzelf al een zachte, krachtige smaak. Nu wil je daar de juiste groente bij kiezen, die je gerecht compleet maakt. Met garnalen kun je alle kanten op. Je ziet de garnaal vaak terug in mediterrane gerechten, zoals een pasta en paella. Maar vergeet de Hollandse garnalencocktail niet. Lekker met cocktailsaus en geserveerd in een mooi glas. Wil je garnalen zelf combineren met groente? Haal dan courgette, zeekraal en avocado in huis. Een haring is natuurlijk lekker op een broodje met ui. Maar experimenteer ook eens met gekookte bietjes. Onze favoriet? Asperges met zalm. Vooral in een soep, omelet of in deze salade, die je binnen 10 minuten klaarmaakt. Liever geen asperges? Probeer dan eens deze vis te combineren met groente als doperwten, prei, venkel, witlof of wortelen. Combineer vervolgens met groene asperges, courgette, doperwten, groene kool en komkommer. Ook zit je goed met prei, radijs, spitskool, tomaat, venkel, wortelen en zeekraal. Zoek je naar een bijgerecht, dan kun je jouw geluk niet op. Er zijn namelijk heel wat groente die je perfect met gepocheerde vis combineren. Het gaat om groene asperges, courgette, groene kool, prei, tomaat, venkel, witlof, wortelen, zeekraal.

Lees ook

Waarom vis in bloem wentelen?

De bloem vormt een beschermend laagje, hierdoor zullen de vlees/vissappen minder snel naar buiten tr Lees meer

Welke saus gebruik je bij vis?

Remouladesaus is een Franse klassieke saus dat erg lekker is bij een stukje gebakken vis. Remoulade Lees meer

Joël Spier
Joël Spier
2025-08-03 23:11:57
Count answers : 33
0
Een heerlijk stukje gebakken kabeljauw met bloemkoolpuree en een witte wijnsaus met Hollandse garnaaltjes. Afgemaakt met wat zeekraal en zalmeitjes. Een heerlijk stukje gebakken zalm met verse witte asperges en een witte wijnsausje. Met citroen, Hollandse garnaaltjes en zeekraal. De rosé in dit recept gaat ook nog eens perfect met de gerookte zalm. En helemaal in zo’n heerlijke roomsaus met het ziltige van de gerookte zalm. Met fricandeau en een heerlijke saus van tonijn en ansjovis. Met wat rucola, kappers en parmezaanse kaas. Gestoomde groenten, met verse pesto, gestoomde kabeljauw en gesmolten mozzarella. Makreel kost namelijk niks, is heel erg makkelijk om te bereiden en ook nog eens super lekker! En met deze risotto en pestosaus heb je echt in no time een heerlijk maaltje op tafel.