Hoe kabeljauw op smaak brengen?

Abel Evers
2025-08-04 00:11:40
Count answers
: 4
Kruiden die goed combineren met kabeljauw zijn dille, peterselie, dragon, kervel en tijm. Die kun je fijnsnijden en er na het garen overheen strooien. Afhankelijk van de manier van garen kun je een steviger kruid als tijm ook meebakken of -stoven. Een andere smaakmaker die het altijd goed doet bij vis, zo ook bij kabeljauw, is citroen. En vergeet de versgemalen peper niet! Je kunt kabeljauwfilet, op smaak gebracht met wat peper en zout, simpel bakken in een koekenpan met een scheutje olijfolie.
Lees ook
- Hoe kan ik vis op smaak brengen?
- Hoe breng je vis op smaak?
- Welke kruiden passen goed bij visgerechten?
- Wat smaakt lekker bij vis?
- Waarom vis in bloem wentelen?
- Welke saus gebruik je bij vis?
- Welke viskruiden gebruikt een visboer?
- Welke groente is lekker bij vis?
- Welke kruiden passen goed bij kabeljauw?