:

Welke room is het beste voor crème brûlée?

Frederique Şahin
Frederique Şahin
2025-07-29 10:01:39
Count answers : 2
0
Ik gebruik voor crème brûlée altijd half melk, half slagroom. Dan heb je ongeveer hetzelfde effect. Ik heb nu slagroom gevonden met vetpercentage van 30%. Bij twijfel gewoon slagroom gebruiken. Kookroom zou ik persoonlijk nooit gebruiken voor een toetje, is soort neproom.
Jari van Rijthoven
Jari van Rijthoven
2025-07-29 09:48:39
Count answers : 1
0
Crème brûlée maken lukt het best met melk en room met een hoog vetgehalte.
Tijs van Leeuwen
Tijs van Leeuwen
2025-07-29 09:26:14
Count answers : 0
0
Voor het lekkerste resultaat gebruik je hiervoor verse room en een echt vanillestokje. Dit zorgt voor de beste smaak en de typische zwarte vanille stipjes die echt bij dit nagerecht horen. 500 milliliter slagroom
Elif Hoekstra
Elif Hoekstra
2025-07-29 06:26:01
Count answers : 3
0
Een passend antwoord op de vraag over de beste room voor crème brûlée is niet te vinden in de geboden tekst. Het artikel gaat over de verschillende soorten room die je kunt gebruiken in diverse recepten, maar het noemt geen specifieke soort room voor crème brûlée.