:

Wat is de beste suiker voor crème brûlée?

Faas Brugman
Faas Brugman
2025-07-29 09:08:51
Count answers : 3
0
Suikerkeuze: De suiker die je kiest bepaalt hoe goed het laagje lukt. Je maakt het mooiste knapperige laagje met rietsuiker of fijne kristalsuiker. Rietsuiker moet je iets langer verhitten voordat het smelt, maar het wordt wel mooi bruin. Je kunt ook bruine basterdsuiker gebruiken, dit geeft een volle karamelsmaak, maar wordt niet zo gemakkelijk knapperig. Dun laagje: Voor het mooiste krokantje gebruik je maar een dun laagje suiker die je pas gelijkmatig over de brûlée verdeelt en brandt vlak voordat je het toetje serveert.
Ashley Boetet
Ashley Boetet
2025-07-29 05:53:52
Count answers : 1
0
Witte kristalsuiker gebruiken Veel mensen grijpen standaard naar witte kristalsuiker wanneer ze suiker in een recept zien staan. Toch is dat niet de beste suiker om een mooie karamellaag mee te verkrijgen. Welke suiker je dan beter gebruikt? Rietsuiker! Die zal sneller karamelliseren tot het mooie krokante laagje waar elke fan van crème brûlée van droomt.
Senna Simsek
Senna Simsek
2025-07-29 05:40:31
Count answers : 3
0
3. Mix in een andere kom ondertussen de suiker en eidooiers met een garde tot een geheel.