Kun je tarte tatin van te voren maken?
Je kunt nooit volledig voorkomen dat er een beetje sap van de appel van de taart af zal druipen. Dra Lees meer
Je kunt nooit volledig voorkomen dat er een beetje sap van de appel van de taart af zal druipen. Dra Lees meer
Dit ondersteboven gebakken appeldessert valt meteen op met zijn gekarameliseerde appels en boterige Lees meer
Haal de taart uit de oven en laat hem 5 minuten afkoelen in de vorm. Leg dan vervolgens een groot bo Lees meer
Er wordt in de tekst geen expliciete aanbeveling gedaan voor een bepaalde appelsoort voor een tarte Lees meer
Bak de taart in circa 25 minuten goudbruin. De taart is klaar als het deeg er gebakken uitziet en de Lees meer
De tarte Tatin is een klassieke Franse appeltaart ondersteboven. Zonder twee zusjes in Frankrijk zou Lees meer
Misschien wel het lastigste deel van de appeltaart is de bodem. De appelvulling is erg vochtig. Zodr Lees meer
Doe de 120 gram suiker in een ronde pan en zet op laag vuur. Doe de schillen en klokhuizen in een k Lees meer
Je kunt deze taart 2 á 3 dagen in de koeling bewaren. Het is daarbij wel belangrijk dat je het geba Lees meer