:

Waarom smaakt vlees van de slager beter?

Justin van de Coterlet
Justin van de Coterlet
2025-08-01 03:51:43
Count answers : 1
0
Waar je het vlees koopt maakt eigenlijk geen donder uit. Het gaat er om waar het vlees vandaan komt. Hebben de beestjes de tijd gehad om op eigen kracht EN met natuurlijke voeding zo ver te komen dat zijn klaar zijn voor de slacht. Qua smaak merk ik absoluut het verschil en niet alleen bij rundvlees. Wat echter meer het probleem is is de beperkte kennis van mensen aangaande vlees, hoe mooier het uitziet des te liever hebben zij het. Terwijl goed afgestorven biefstuk helemaal niet mooi uitziet maar wel 100 keer lekkerder is.
Selina Noordijk
Selina Noordijk
2025-07-24 07:34:06
Count answers : 2
0
Het antwoord op de vraag waarom vlees van de slager beter smaakt, wordt niet direct beantwoord in de tekst. De tekst richt zich vooral op de manier waarop de dieren worden gehouden en de kwaliteit van het vlees vanwege deze manier van houden. Het artikel spreekt over de verschillen in vlees van dieren die op een natuurlijke manier worden gehouden en die in een intensieve landbouw worden gehouden. De smaak van het vlees van de slager wordt niet specifiek ter sprake gebracht.