Wat maakt de beste crêpes?
Het beste is om het beslag even een uurtje afgedekt in de koelkast te zetten voordat je gaat bakken. Lees meer
Het beste is om het beslag even een uurtje afgedekt in de koelkast te zetten voordat je gaat bakken. Lees meer
Hoewel de eerste platte koeken op basis van water en granen al 7000 jaar geleden werden gebakken op Lees meer
Crêpes zijn een soort pannenkoek maar het verschil zit vooral in de dikte van de pannenkoekjes. Crêp Lees meer
Een crêpe is een dunne pannenkoek die zijn oorsprong vindt in de Franse regio Bretagne. Crêpes, ook Lees meer
borken crepe Stof bedrukt in de kleur kaki groen. Deze stof heeft een breedte van 130 cm en een gew Lees meer
Crêpe of krip is een stof met een gerimpeld uiterlijk. Het is van oorsprong een Japanse, zijden stof Lees meer
Het verschil zit in de grootte en dikte: de crêpe is dunner en kleiner, omdat het in Frankrijk voora Lees meer
Drie-in-de-pan kom je tegenwoordig steeds minder tegen, maar ik weet nog dat mijn oma ze regelmatig Lees meer