Wat is de betekenis van au poivre saus?

Micha Verheuvel
2025-07-13 12:38:37
Count answers
: 2
Bak de steaks in geklaarde boter in een hete pan, kruid met peper en zout.
Voeg er peperbolletjes bij en werk af met zout en een stevige draai van de pepermolen.
Deze saus past perfect bij uw wildgerechten.
Gebruik in dat geval Lacroix wildfond en rode wijn.

Inaya van Geenen
2025-07-13 08:56:23
Count answers
: 1
Steak au poivre is often served with pan peppercorn sauce consisting of reduced cognac, heavy cream, and the fond from the bottom of the pan, often including other ingredients such as butter, shallots, and/or Dijon mustard.
Steak au poivre with cognac sauce
De saus kan ook gemaakt worden met andere ingrediƫnten, zoals boter, sjalotten en mosterd.
De saus wordt gemaakt door de pan waarin de steak is bereid af te schrapen.
De saus is gemaakt van rogge, mosterd, azijn, zure room, sla, gehakte ui, peper, zout en dille.

Suus van Nes
2025-07-13 07:57:35
Count answers
: 2
Het gerecht wordt vaak geserveerd met een pepersaus, bestaande uit gereduceerde cognac, room en de aanbaksels die achterbleven na het bakken van het vlees. Als laatste wordt de saus gemonteerd met kleine klontjes koude boter.