:

Welke boter om te koken?

Mila Guit
Mila Guit
2025-10-21 05:27:36
Count answers : 38
0
Ik gebruik beide soorten smeersels regelmatig in de keuken. Van de echte roomboter koop ik het liefst licht gezouten boerenroomboter. Deze is fantastisch op een snee vers desembrood, of om mee te bakken. Daarnaast werk ik in de keuken veel met de margarine van Becel en Flora. Die laatste is redelijk nieuw in het supermarktschap; het is een vol en romig plantaardig alternatief voor roomboter, gemaakt van 100 procent plantaardige ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Heel geschikt om mee te smeren, koken en bakken.
Brian Tahiri
Brian Tahiri
2025-10-21 04:21:35
Count answers : 30
0
Gezouten of ongezouten roomboter is ideaal om te koken. Roomboter is een goede keuze. Bak- en braadboter, zoals Solo of Planta, zijn ook geschikt.

Lees ook

Welke plantaardige boter kan ik gebruiken voor het bakken?

Margarine, ook wel bekend als plantaardige boter, kennen we waarschijnlijk allemaal wel en is één va Lees meer

Kan ik plantaardige boter gebruiken in plaats van boter?

Voor iedereen die dit moet doen is er goed nieuws: roomboter is namelijk heel eenvoudig te vervangen Lees meer

Ashley Boetet
Ashley Boetet
2025-10-21 03:46:13
Count answers : 35
0
Vloeibare margarine gebruik ik heel veel om te bakken. Vooral uien, champignons en vlees omdat het mooi bruin kleurt. Roomboter mag ook niet ontbreken in mijn koelkast. Ik gebruik het om te bakken en dan voornamelijk bij zoete baksels zoals brownies. Ook roomboter is wat mij betreft onmisbaar om aardappelpuree romig te maken, en ik serveer altijd een klontje roomboter bij poffertjes. Croma bak en braad gebruik ik regelmatig. En dan voornamelijk om bewerkt vlees in te bakken. Tip: bak geen vis in de bak en braad, dat smaakt echt niet lekker. Croma bevat specifieke kruiden welke heerlijk zijn om vlees in te bakken, maar met vis zijn ze geen goede match.