:

Wat zijn de horecatrends en ontwikkelingen voor 2025?

Romy van der Velden
Romy van der Velden
2025-10-10 14:16:19
Count answers : 33
0
6. Snackification: Hap-snap de toekomst in De tijd van drie vaste maaltijden per dag is voorbij. Snackification draait om kleinere, makkelijk te eten gerechten die perfect passen in drukke schema's. 7. SELFCARE diet: Eten voor lichaam én geest Het SELFCARE diet gaat verder dan gezond eten; het draait om bewust kiezen voor voeding die energie geeft, stress vermindert, en zelfs slaap verbetert. 8. Opkomst van Zuidoost-Aziatische keukens Keukens zoals de Koreaanse, Vietnamese en Filipijnse blijven terrein winnen. 9. De eerlijke keuken: Transparantie is troef De eerlijke keuken speelt hierop in met lokaal, duurzaam en ethisch verantwoord eten. 10. Blurring van concepten Blurring houdt in dat horecabedrijven meer doen dan alleen eten en drinken serveren.
Sienna van Noort
Sienna van Noort
2025-10-10 08:57:35
Count answers : 32
0
In 2025 zien we een sector die technologie omarmt, klanten terug laat komen door slimme loyalty-oplossingen en een steeds grotere focus heeft op milieubewuste keuzes.

Lees ook

Wat zijn de trends in duurzaamheid in de horeca?

De vraag naar veganistische en plantaardige opties blijft groeien, maar dat betekent niet dat je geh Lees meer

Wat is het meest duurzame eten?

Niet te veel vlees eten Door niet te veel of geen vlees te eten help je mee aan de gezondheid van m Lees meer