:

Welke kaas smelt niet?

Mick Vierdag
Mick Vierdag
2025-09-23 08:44:36
Count answers : 34
0
Harde kazen, zoals Parmezaan, smelten pas rond 70-82°C of kunnen zelfs niet volledig smelten, maar eerder karamelliseren.
Brian Jurrijens
Brian Jurrijens
2025-09-23 07:53:15
Count answers : 20
0
Geen letterlijke zin geeft antwoord op de vraag.

Lees ook

Hoe gebruik je Franse kaas?

De kazen op een kaasplankje eet je van mild naar pittig. Het ideale kaasplankje bestaat uit kazen v Lees meer

Is brie hetzelfde als camembert?

Brie en camembert worden nog vaak door elkaar gehaald. Logisch, want ze lijken ook best op elkaar: Lees meer

Kiki Gepa van Bourgondië
Kiki Gepa van Bourgondië
2025-09-23 06:28:34
Count answers : 37
0
Vetarme kazen en kazen die gemaakt worden op basis van schapenmelk smelten minder goed.