Wat zijn tips voor het bakken van een perfecte omelet?
Gebruik verse eieren van kippen die een goed leven hebben gehad. Gebruik een koekenpan met anti-aan Lees meer
 
                                                     
                                                    Gebruik verse eieren van kippen die een goed leven hebben gehad. Gebruik een koekenpan met anti-aan Lees meer
Een omelet maken doe je met licht geklopte eieren met een snufje peper en zout. Bak het ei met een k Lees meer
 
                                                     
                                                    Gebruik bij voorkeur een antiaanbakpan met een dikke bodem. Kluts de eieren en kruid met peper en z Lees meer
Het ideale is om een koekenpan met antiaanbaklaag van goede kwaliteit te gebruiken, zodat de omelet Lees meer
 
                                                     
                                                    De perfecte omelet is luchtig, goudgeel, gaar van buiten en nog wat smeuïg van binnen. Een omelet be Lees meer
Maak deze omelet in een tot 2 dagen van tevoren en bewaar luchtdicht in de koelkast. Je kunt ze ook Lees meer