:

Kan je clafoutis koud eten?

Dylano Karaca
Dylano Karaca
2025-08-05 18:42:08
Count answers : 1
0
Een clafoutis is koud het lekkerst, dus zet hem voor serveren even in de koelkast.
Indy Ramaker
Indy Ramaker
2025-08-05 18:10:31
Count answers : 2
0
Of koud, ook heerlijk. Heel even laten afkoelen, bestrooien met poedersuiker, eventueel een dotje slagroom en lauwwarm opdienen.
Merijn Çetin
Merijn Çetin
2025-08-05 17:45:46
Count answers : 5
0
Deze frambozen clafoutis is zowel warm als koud heel lekker. Serveer hem direct uit de oven voor een nog warme, fluweelzachte binnenkant, of laat hem afkoelen – dan krijgt -ie een stevigere textuur. De clafoutis kun je een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren. Zo trekken de smaken goed in en blijft hij lekker fris. Hij blijft zeker 2-3 dagen goed in de koelkast, maar is het allerlekkerst op de dag zelf.
Maurits Koeman
Maurits Koeman
2025-08-05 16:56:12
Count answers : 4
0
Koud eten kan ook, maar dan is het dessert wel wat steviger. Want we vinden de clafoutis het allerlekkerst als hij nog een beetje warm is. Dan is-ie ook nog wat zachter van textuur.
Bente Cicilia
Bente Cicilia
2025-08-05 15:57:00
Count answers : 3
0
Een clafoutis is niet moeilijk te maken, en het is een perfect zomers nagerecht. En vanmorgen at ik zelfs een stuk als ontbijt, en ook dat maakte me heel gelukkig. Een clafoutis is koud het lekkerst, dus zet hem voor serveren even in de koelkast
Fenne van den Corput
Fenne van den Corput
2025-08-05 14:00:43
Count answers : 3
0
Het liefst serveer je clafoutis warm, maar koud is-ie ook heerlijk. Nadat je de clafoutis hebt afgebakken, kun je ’m 1 tot 2 dagen afgedekt in de koelkast bewaren.
Amber Schouten
Amber Schouten
2025-08-05 13:48:13
Count answers : 5
0
Je kunt de clafoutis warm of koud eten. Lauwwarm is het lekkerste. Het is een soort pudding die je het liefst lauwwarm eet. De clafoutis is het lekkerste om lauwwarm te eten met poedersuiker, slagroom of een bol vanille ijs.