Hoe maak je vinaigrette dikker?

Johanna de Pruyssenaere de la Woestijne
2025-07-18 17:32:00
Count answers
: 2
Om een vinaigrette dikker te maken, kun je mosterd, dubbele room of een eidooier toevoegen. De vinaigrette is dan korter houdbaar, ongeveer 3 dagen in de koelkast.

Jonathan Brouwer
2025-07-18 16:43:50
Count answers
: 3
Om de vinaigrette dikker te maken, voeg je meer olie toe. Doe het citroensap, de azijn, mosterd en de Orgasmic Herbs in een kom. Voorzichtig drup je dan de olijfolie in het mengsel en ondertussen blijf je de inhoud kloppen.
De inhoud van de kom kan nu goed doorgetikt worden met de garde tot een echt romig mengsel.
Lees ook
- Hoe maak je een Franse vinaigrette?
- Hoe maak ik een vinaigrette?
- Wat zit er in vinaigrette?
- Hoe maak je gezonde vinaigrette?
- Hoe lang is zelfgemaakte vinaigrette houdbaar?
- Waar bestaat vinaigrette uit?
- Wat is het verschil tussen een vinaigrette en een dressing?
- Hoe kan ik vinaigrette dikker maken?
- Hoe lang blijft zelfgemaakte vinaigrette goed?