:

Wat is het beste restaurant in Nederland met Michelinsterren?

Romy Mahabier
Romy Mahabier
2025-08-30 12:52:55
Count answers : 23
0
Restaurants met 3 Michelinsterren: • De Librije De nieuwkomers zijn aangeduid met een N. Dit is de volledige lijst met alle Michellinsterrestaurants in Nederland: Restaurants met 3 Michelinsterren: • De Librije (Zwolle)
Ilse Nguyen
Ilse Nguyen
2025-08-21 20:12:37
Count answers : 36
0
In Nederland heeft slechts één restaurant bijvoorbeeld drie Michelinsterren, dus dan weet je direct hoe bijzonder zo’n onderscheiding is. Het restaurant in kwestie: De Librije in Zwolle. De Librije heeft 3 Michelinsterren en 1 Groene Ster.

Lees ook

Hoe worden sterren toegekend aan restaurants?

De MICHELIN sterren zijn de hoogste erkenningen die inspecteurs van MICHELIN aan restaurants toekenn Lees meer

Welke sterrenrestaurants in Nederland zijn betaalbaar?

LIZZ in Gouda is gevestigd in high-end boetiekhotel Weeshuis. Bij LIZZ geloven ze erin dat dineren o Lees meer

Elisabeth Maas
Elisabeth Maas
2025-08-15 02:54:53
Count answers : 44
0
Nederland telt nog maar 1 restaurant met drie sterren, en dat is De Librije. De Librije hebben hun drie Michelinsterren behouden dit jaar.
Aaliyah Maaswinkel
Aaliyah Maaswinkel
2025-08-06 18:17:24
Count answers : 27
0
De Librije in Zwolle is het beste restaurant in Nederland met drie Michelinsterren. Nederland telt 1 restaurant met deze hoge waardering. Dit zijn de hoogst haalbare sterren in de gids. Drie sterren staan voor "uitzonderlijke keuken, een reis waard." Het verkrijgen van een Michelinster is een grote eer en kan een enorme impact hebben op het succes van een restaurant. De Librije is een toonaangevend restaurant in Nederland met Michelinsterren.

Lees ook

Wat betekent rising star menu?

't Ambachthuys is zonder twijfel geselecteerd als Rising Star. 't Ambachthuys serveert dan ook gast Lees meer

Hoeveel kost een diner bij een sterrenrestaurant gemiddeld?

LIZZ in Gouda is gevestigd in high-end boetiekhotel Weeshuis. Bij LIZZ geloven ze erin dat dineren o Lees meer

Sam de Ruiter
Sam de Ruiter
2025-07-28 23:42:21
Count answers : 51
0
De Librije is een gevestigde naam in de Nederlandse gastronomie en staat al jarenlang bekend om zijn innovatieve keuken. Het restaurant, onder leiding van chef Jonnie Boer, heeft drie Michelinsterren en biedt een culinaire ervaring die nooit teleurstelt. De gerechten zijn een prachtige mix van techniek, creativiteit en pure smaken, met een sterke focus op regionale producten. De stijlvolle ambiance van het restaurant in Zwolle maakt het een unieke bestemming voor liefhebbers van haute cuisine. Het restaurant, onder leiding van chef Jonnie Boer, heeft drie Michelinsterren.
Johanna Galijn
Johanna Galijn
2025-07-28 20:25:38
Count answers : 30
0
De Lindenhof, Giethoorn ’t Nonnetje, Harderwijk Tribeca, Heeze De Nieuwe Winkel, Nijmegen De Lindehof, Nuenen De Bokkedoorns, Overveen Brut 172, Reijmerstok Sabero, Roermond FG - François Geurds, Rotterdam Fred, Rotterdam Parkheuvel, Rotterdam De Groene Lantaarn, Staphorst De Treeswijkhoeve, Waalre Julemont, Wittem Herberg Onder de Linden, Aduard Bolenius, Amsterdam Bougainville, Amsterdam Daalder, Amsterdam The Duchess, Amsterdam Graphite by Peter Gast , Amsterdam De Juwelier, Amsterdam De Kas, Amsterdam Lars Amsterdam, Amsterdam Lastage, Amsterdam MOS, Amsterdam Le Restaurant, Amsterdam RIJKS®, Amsterdam RON Gastrobar, Amsterdam} Sinne, Amsterdam Vinkeles, Amsterdam The White Room by Jacob Jan Boerma, Amsterdam Wils, Amsterdam Yamazato, Amsterdam Zoldering, Amsterdam De Heeren van Harinxma, Beetsterzwaag Het Koetshuis, Bennekom Pieters Restaurant, Bergambacht Kaatje bij de Sluis, Blokzijl Wolfslaar, Breda Spetters, Breskens AIRrepublic, Cadzand Perceel, Capelle aan den IJssel Apicius, Castricum Noble Kitchen, Cromvoirt Rijnzicht, Doornenburg La Provence, Driebergen-Rijsenburg ’t Raedthuys, Duiven Wiesen, Eindhoven Zarzo, Eindhoven Tilia, Etten-Leur Atelier, Gulpen Calla’s, Den Haag ML, Haarlem Olivijn, Haarlem Ratatouille Food & Wine, Haarlem De Kromme Dissel, Heelsum Cheval Blanc, Heemstede Derozario, Helmond ’t Lansink, Hengelo Noble, ’s-Hertogenbosch Sense, ’s-Hertogenbosch Pikaar, Hilvarenbeek De Swarte Ruijter, Holten Noor, Hoogkerk Bij Jef, Den Hoorn Kasteel Heemstede, Houten Flicka, Kerkdriel ’t Vlasbloemeken, Koewacht Voltaire, Leersum Het Roode Koper, Leuvenum De Burgemeester, Linschoten ’t Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht Tante Koosje, Loenen aan de Vecht De Bloemenbeek, De Lutte Da Vinci, Maasbracht Beluga Loves You, Maastricht Rantrée, Maastricht Tout à Fait, Maastricht De Gieser Wildeman, Noordeloos Latour, Noordwijk aan Zee Alma, Oisterwijk Zout & Citroen, Oosterhout Versaen, Ravenstein ’t Ganzenest, Rijswijk ONE, Roermond Amarone, Rotterdam FG Food Labs, Rotterdam Fitzgerald, Rotterdam Joelia, Rotterdam The Millèn, Rotterdam Zeezout, Rotterdam Aan de Zweth, Schipluiden Merlet, Schoorl Wollerich, Sint-Oedenrode O&O, Sint Willebrord Monarh, Tilburg De Leuf, Ubachsberg Eden, Valkenswaard De Nederlanden, Vreeland Vigor, Vught De Moerbei, Warmond Marrees, Weert Brienen aan de Maas, Well Katseveer, Wilhelminadorp Vista, Willemstad Meliefste, Wolphaartsdijk Mijn Keuken, Wouw De Vlindertuin, Zuidlaren

Lees ook

Waarom krijgen restaurants een Michelinster?

De Franse graadmeter bestaat uit drie niveaus: restaurants met één ster hebben een uitstekende keuke Lees meer

Hoeveel fooi moet ik geven bij een Michelin-sterrenrestaurant?

Hoeveel fooi geven bij een Michelin-sterrenrestaurant? Ik eet meestal niet in dit soort etablisseme Lees meer

Gerrit le Gulcher
Gerrit le Gulcher
2025-07-28 17:55:55
Count answers : 28
0
't Vlasbloemeken in Koewacht werden in 2011 bekroond met een Michelinster. Hun motto: Al het lekkers van zee, vee en veld. In de keuken wordt gewerkt met lokale- en seizoenproducten. “We hebben in Zeeland zoveel schitterend mooie producten voor handen, waarom zouden we het van verder weg halen?” Chef-kok Eric is dankzij zijn jarenlange ervaring altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, denk aan de introductie van Aziatische smaakmakers. Als gast heb je keuze uit verschillende opties waarvan het schaaldierenmenu (crustacé menu) dat vast op de kaart staat. Daarnaast is er ook de optie voor het JRE-menu waarbij naast vis ook rund wordt geserveerd. Gastvrouw Bianca zorgt altijd voor een passend wijnvoorstel.
Hidde de Boer
Hidde de Boer
2025-07-25 05:45:43
Count answers : 43
0
Er is maar 1 restaurant met 3 sterren in de lijst: De Kromme Watergang (nieuw), in Sultan. Bij de 2-sterrenrestaurants valt op dat er 4 nieuwe zijn. Dat zijn: Noble (Cromvoirt), Apicius (Castricum), Inter Scaldes (Kruiningen), Cut by Argan (Eindhoven) en ook een demotion voor &Sam.

Lees ook

Wat is het goedkoopste sterrenrestaurant ter wereld?

Hostellerie La Montagne in het Franse Colombey-les-Deux-Églises is de plek waar je het goedkoopst ee Lees meer

Wat is de betekenis van de uitdrukking rising star?

Rising I betekent (op)rijzend, opkomend, in opkomst zijnd. Rising fourteen betekent bijna 14 jaar z Lees meer

Vera Huisman
Vera Huisman
2025-07-14 09:18:58
Count answers : 30
0
In Nederland heeft slechts één restaurant het maximale aantal van drie sterren: Restaurant De Librije in Zwolle. Drie sterren: de keuken is van uitzonderlijke kwaliteit en wordt beschouwd als een reisbestemming op zich. Eén ster: de keuken is van hoge kwaliteit en een stop waard. Twee sterren: de keuken is van uitstekende kwaliteit en een omweg waard. De sterren duiden op de uitzonderlijke kwaliteit van een keuken.