Welke smaken versterken elkaar?
Door de zoete, zure en hartige smaak van tomaat te combineren met die van de zoete en peperige basil Lees meer
Door de zoete, zure en hartige smaak van tomaat te combineren met die van de zoete en peperige basil Lees meer
Lichtere bereidingen vragen om een subtiele wijn, terwijl krachtige sauzen en geconfijte eendenpoten Lees meer
Een sleutel tot evenwichtige en heerlijke gerechten is ervoor te zorgen dat je gerecht elementen van Lees meer
Tomaten Sperziebonen, spinazie, kool, koolrabi, kropsla, pluksla, selder, courgette, knoflook Komk Lees meer
Complementaire smaken versterken elkaar. Denk aan chocolade en koffie, die beide bittere tonen hebbe Lees meer
De overlap en het contrast tussen smaakaroma's is wat deze combi zo verslavend maakt. Volgens hen zi Lees meer
De rijke, zoete en romige smaak van witte chocolade past goed bij fruit met een zuurgraad zoals citr Lees meer
Zout, pittig, zuur, vet, umami, bitter en zoet zijn de zeven smaken die je wilt gebruiken in de keuk Lees meer
Combineer geen fruit met koolhydraten (zetmeel). We doen het zo vaak. Bananen in ons ontbijt, bosbes Lees meer