:

Wat zijn de ontwikkelingen in de horeca?

Luuk van de Velde
Luuk van de Velde
2025-09-28 14:37:32
Count answers : 30
0
De horeca verandert razendsnel. Gasten verwachten allang niet meer alleen een goed bord eten of een snelle koffie; ze zoeken naar beleving, duurzaamheid en feilloze service. In 2025 zien we een sector die technologie omarmt, klanten terug laat komen door slimme loyalty-oplossingen en een steeds grotere focus heeft op milieubewuste keuzes. In dit artikel zetten we de belangrijkste trends die de horeca dit jaar vormgeven op een rijtje.
Jack van Leeuwen
Jack van Leeuwen
2025-09-28 12:47:43
Count answers : 21
0
Onderwerpen als gastbeleving, innovatie en duurzaamheid staan voor de horeca hoog op de agenda. Het waarom achter jouw onderneming telt Dynamische prijszetting Grab & Go selfservice oplossing ook voor horeca Een bruisende zaak maakt het verschil Gastbeleving als duurzaam antwoord op kostenstijging Beloon trouwe gasten met punten Innovatieve betaalmethoden Duurzaamheid wordt de standaard Vegan dineren niet de norm De magie van open keukens

Lees ook

Wat zijn de horecatrends voor 2025?

1. Duurzaamheid als sleutelfactor 2. De opkomst van automatisering en AI 3. De groei van plantaard Lees meer

Hoe ontstaan foodtrends?

library.no_preview_available Lees meer