:

Wat zijn de horecatrends voor 2025?

Dylano Karaca
Dylano Karaca
2025-09-28 12:08:32
Count answers : 25
0
1. Duurzaamheid als sleutelfactor 2. De opkomst van automatisering en AI 3. De groei van plantaardige voeding 4. Hyperlokale inkoop en verticale boerderijen 5. Ervaring boven alles
Fabian Mosley
Fabian Mosley
2025-09-28 12:05:44
Count answers : 36
0
Duurzaamheid is de standaard. Tijdens Horecava werd duidelijk dat duurzaamheid allang geen extraatje meer is; het wordt simpelweg van je verwacht. Gasten kiezen steeds bewuster voor horecazaken die het milieu serieus nemen. Plantaardige en alternatieve voeding is een grote trend. Hyperpersoonlijke beleving is belangrijk, technologie in de spotlight speelt hier ook een rol. Gezondheid en welzijn zijn centraal, multifunctionele horecaconcepten spelen hier ook op in. Culturele diversiteit en lokale tradities zijn belangrijk, beleving boven alles is een trend. Het gaat erom je gasten een unieke ervaring te bieden die alle zintuigen prikkelt.

Lees ook

Wat zijn de ontwikkelingen in de horeca?

Onderwerpen als gastbeleving, innovatie en duurzaamheid staan voor de horeca hoog op de agenda. Het Lees meer

Hoe ontstaan foodtrends?

library.no_preview_available Lees meer

Levi Hofman
Levi Hofman
2025-09-28 10:45:59
Count answers : 25
0
Vegan op de kaart is een trend. No Waste, minder verspilling, meer efficiëntie, is een trend. Streetfood blijft koning. Keuken-efficiëntie is key. Desserts vormen de große finale.
Noortje Blom
Noortje Blom
2025-09-28 10:42:28
Count answers : 26
0
In zien we een sector die technologie omarmt, klanten terug laat komen door slimme loyalty-oplossingen en een steeds grotere focus heeft op milieubewuste keuzes.

Lees ook

Wat zijn de trendy producten in 2025?

Gezondheids- en wellnessproducten zijn zeer gewild. Producten zoals fitnessapparatuur, voedingssupp Lees meer

Wat zijn de voedingtrends voor 2025?

In 2025 is sportvoeding nog steeds booming, met een breed aanbod aan producten die gericht zijn op p Lees meer

Kayleigh Demirci
Kayleigh Demirci
2025-09-28 10:15:31
Count answers : 42
0
De volgende 5 trends zijn de horecatrends van 2025: Snackification, SELFCARE diet, Opkomst van Zuidoost-Aziatische keukens, De eerlijke keuken en Blurring van concepten. Het gaat hierbij om kleinere gerechten die makkelijk te eten zijn, bewust kiezen voor voeding die energie geeft, keukens zoals de Koreaanse, Vietnamese en Filipijnse, transparantie over ingrediënten en het vervagen van de grenzen tussen horeca, retail en andere diensten. Dit biedt kansen om de horecazaak te vernieuwen en te laten groeien in 2025. Het gaat verder dan gezond eten en draait om het creëren van een unieke merkervaring die verder gaat dan de traditionele horeca. Ook het serveren van gerechten met zo min mogelijk ingrediënten en het verkopen van eigen producten zijn onderdeel van deze trends. Hiermee kunnen horecaondernemers een sterkere connectie met hun gasten creëren en zich onderscheiden in een steeds competitievere markt.