:

Wat voor kruiden doe je op vis?

Lina Bertho
Lina Bertho
2025-09-11 12:01:24
Count answers : 28
0
Dille en koriander zijn goede kruiden voor kabeljauw en zalm. Dille brengt de smaak van visgerechten naar boven. Dille helpt om vette vissoorten zoals zalm lichter verteerbaar te maken. Koriander komt goed tot z'n recht in combinatie met kabeljauw en zalm. Oregano heeft een licht zoete smaak en is goed voor mosselen. Venkel heeft een frisse smaak en is goed voor mosselen. Tijm heeft een karakteristieke, volle en kruidige smaak en is goed voor mosselen. Peterselie biedt een grote meerwaarde bij tong. Platte peterselie heeft een fijnere, pittigere smaak dan krulpeterselie.
Niels Aktaş
Niels Aktaş
2025-09-11 11:56:31
Count answers : 30
0
Peper is dé smaakmaker bij uitstek als het op visgerechten aankomt. Zwarte of witte peper Kurkuma Peterselie Dille Rozemarijn

Lees ook

Hoe lang moet vis koken?

Hieronder staat hoe lang vis moet koken volgens de tekst: Verhit wat olie of boter in de pan, leg d Lees meer

Is het beter om vis op het fornuis of in de oven te bereiden?

Wil je vis bakken in de oven of grillen? Lees dan zeker onze tips voor vis in de oven en hoe je vis Lees meer