Welke vis kun je koken?

Nina van de Wal
2025-08-12 23:19:47
Count answers
: 0
Vis hoort zeker thuis in een gezond voedingspatroon. Er wordt geadviseerd 1 keer per week vette vis te eten, omdat hier gezondheidsvoordelen aan zitten. Voorbeelden van vette vis zijn:
– Zalm
– Makreel
– Haring
– Sardines
– Paling
Je vindt hier voorgerechten en hoofdgerechten zoals zalm uit de oven, paella met garnalen, ovenschotel met tonijn of krabsalade. Maar denk ook eens aan mosselen of coquilles!
Lees ook
- Hoe lang moet vis koken?
- Is het beter om vis op het fornuis of in de oven te bereiden?
- Wat zijn de stappen bij het bereiden van vis?
- Is 20 minuten genoeg om vis te koken?
- Hoe kook ik vis?
- Wat is de gezondste manier om vis te bereiden?
- Welke vissoort kan ik het beste bereiden?
- Wat is de beste vis om te eten?