:

Vegan voorgerechten recepten

Hannah Ramlal
Hannah Ramlal
2025-09-03 21:02:28
Count answers : 17
0
Vegan voorgerechten: een indrukwekkend begin van een (plantaardig) diner. Vanas een steak tartare van tomaat en een romige boerenkoolsoep tot leuke rolletjes van nori met edamamecrème en knapperige groenten. 1. Vegan steak tartare van tomaat 2. Romige Kerstsoep met boerenkool en kokosmelk 3. Bietencarpaccio met dadels en hazelnoten 4. Norirolletjes met knapperige groente en edamamecrème 5. Tartaar van gele biet, appel en gedroogde vijgen Kies voor de eerste gang een van de onderstaande vegan voorgerechten uit.
Jennifer van der Linden
Jennifer van der Linden
2025-09-03 19:42:01
Count answers : 34
0
Een van de simpelste voorgerechten die eruit ziet alsof je uren hebt moeten zwoegen in de keuken. Deze vegan bietentartaar maak je binnen een handomdraai en doet het fantastisch als vegan voorgerecht. Dit gerecht leent zich uitstekend als voorgerecht bij een luxe, vegan diner. Deze vegan bietentartaar maak je binnen een handomdraai en doet het fantastisch als vegan voorgerecht. Vegan smörgåstårta Paddestoelenragout met bladerdeeg en edelgistvlokken Vegan croissant rolletjes met bosvruchten Vegan bietentartaar

Lees ook

Welke wijn past goed bij een voorgerecht?

Bij voorgerechten als salades, wit vlees of vis wordt er vaak gekozen voor een witte, droge wijn, zo Lees meer

Wat zijn de 5 basisstappen bij wijnproeven?

Om wijn te evalueren, komt het allemaal neer op de 5 s'en. SEE (ZIEN) SWIRL (WALSEN) SNIFF/SMELL Lees meer

Jurre Koç
Jurre Koç
2025-09-03 19:36:24
Count answers : 27
0
Tomaattartaar met smokey mayo. Dit is een plantaardig voorgerecht gemaakt met tomaten, sjalot, cornichons, kappertjes, peterselie, olie, mayonaise, zeezoutvlokken en tabasco. Het recept is voor 4 personen en je hebt een kookring nodig om de tartaar te maken. De ingrediënten zijn onder andere 800 gram gepelde tomaten in blik, een sjalot, 8 cornichons, 2 eetlepels kappertjes en 7,5 gram verse platte peterselie. Je mengt de tomaten, sjalot, cornichons, kappertjes, peterselie en de olie door elkaar en voegt vervolgens mayonaise met rookzout toe. Waterkers-sojabonensoep is ook een optie, gemaakt met sojabonen, tuinerwten en waterkers. Deze soep is snel klaar, binnen 10 minuten, en kan worden gedecoreerd met yoghurt voor een extra feestelijk effect. Het recept is voor 4 personen.