:

Vegetarische Franse smaken

Faye van den Broek
Faye van den Broek
2025-08-24 03:01:14
Count answers : 14
0
Van het Franse gerecht boeuf bourguignon heb ik een heerlijke vegan versie gemaakt. Kaasfondue als veganist? Geen probleem! Van het Franse boerengerecht cassoulet maakte ik een plantaardige variant. Deze vegan versie van het Franse cakeje madeleine bewijst maar weer dat je dierlijke ingrediënten zoals eieren zo makkelijk kunt vervangen. Een geheel plantaardige versie van de Franse variant van de tosti: de croque-monsieur! Toen ik de nieuwe bananenbloesem in blik van Fairtrade Original zag, bedacht ik me meteen dat ik er salade Niçoise…
Frederique Koning
Frederique Koning
2025-08-24 02:48:15
Count answers : 25
0
Leg op elk stukje een beetje geitenkaas en een theelepeltje honing, en strooi er wat tijm over. Vouw de punten van het bladerdeeg goed naar elkaar toe en plak de randjes dicht. Klop de eidooier los en bestrijk elk hapje hiermee.

Lees ook

Welke wijn past goed bij een voorgerecht?

Bij voorgerechten als salades, wit vlees of vis wordt er vaak gekozen voor een witte, droge wijn, zo Lees meer

Wat zijn de 5 basisstappen bij wijnproeven?

Om wijn te evalueren, komt het allemaal neer op de 5 s'en. SEE (ZIEN) SWIRL (WALSEN) SNIFF/SMELL Lees meer

Matthijs Zhang
Matthijs Zhang
2025-08-24 00:40:58
Count answers : 26
0
Frittata met courgette en citroen. Tomaten salade met pistachenootjes. Dit is een hele eenvoudige, maar bijzonder smaakvolle salade. Franse groentetaart Dit is zo’n gave groentetaart. Een originele manier om groente als bijgerecht te serveren.