:

Hoe lang moet bisque trekken?

Max Hexspoor
Max Hexspoor
2025-08-11 22:17:57
Count answers : 2
0
Bisque moet 20 minuten trekken. Breng aan de kook en laat op laag vuur 20 min. trekken. Bisque de Homard moet 30 minuten trekken: Voeg 350 ml visfond toe en 500 ml water en laat 30 min. trekken. Bisque van kreeft moet 30 minuten trekken: Met een visfond en kruiden, zoals laurierblad en tijm. Maar ook een scheut cognac of rode port doet het goed. Bisque van garnalen moet 20 minuten trekken: Breng aan de kook met 350 ml visfond en 500 ml water en laat 20 min. trekken. Bisque van langoustine moet 30 minuten trekken: Leng aan met witte wijn en 500 ml visbouillon, voeg kruiden toe als tijm en laurierblad en laat 30 min. trekken. Bisque van kreeft en garnalen moet 25 minuten trekken: Breng aan de kook met 350 ml visfond en 500 ml water en laat 25 min. trekken.
Niels Mulder
Niels Mulder
2025-08-11 18:03:44
Count answers : 5
0
Dit gerecht is traditioneel, maar het antwoord is niet zo eenvoudig als het lijkt. Verwarm de soep langzaam en op laag vuur, zonder te koken, totdat deze gloeiend heet is. Ga zoals altijd op je eigen oordeel af bij je beslissing om iets opnieuw op te warmen of te consumeren. De gebruikelijke risico's bij het opwarmen van zeevruchten gelden en het is belangrijk om te controleren of er tekenen zijn van bederf, zoals een verandering in geur.