Wat geef je iemand die glutenvrij eet?

Noortje Hussein
2025-06-16 17:20:34
Count answers: 6
Onbewerkt: boekweit, quinoa, mais, rijst, gierst, amarant, sorghum, teff, polenta, tapioca, johannesbroodpitmeel, kastanje, soja, peulvruchten en aardappelen. Kant-en-klaar-producten zoals aardappelpuree, chips, gepofte rijst. Bewerkte boekweit en quinoa zoals grutten, vlokken & meel. Meelsoorten met het Crossed Grain keurmerk.
Noten, zaden en peulvruchten zoals onbewerkte noten, pitten, zaden, pinda's en peulvruchten zoals kikkererwten, bruine/witte/kidney bonen en kapucijners.
Alle onbewerkte groenten en fruit.
Melk, naturel yoghurt of kwark, room, verse kaas zoals ricotta, mascarpone, mozzarella, Parmezaanse kaas, Nederlandse harde kazen van koe, geit en schaap.
Alle soorten onbewerkt(e) vlees, vis, kip en eieren, ongemarineerde tofu en onbewerkte tempeh.
Olie, azijn, margarine, halvarine, roomboter, pure kruiden en specerijen.
Koffie, thee, frisdranken, puur vruchtensap en -nectar, alle wijnsoorten, gedestilleerde dranken, zoals graanjenever en whisky.

Chloë Koçak
2025-06-16 16:40:25
Count answers: 2
Bij Gys koken we 100% biologisch comfort food met 100% enthousiasme.
Daarnaast eet je bij ons zoveel mogelijk plantaardig en zijn we gespecialiseerd in glutenvrij koken.
In de essentie is bij ons op het menu glutenvrij.
Laat iemand genieten bij een van de Gys locaties en maak diegene blij met lekkere gerechten en warme gastvrijheid!