:

Wat zijn klassieke Franse bistrogerechten?

Dylan Smits
Dylan Smits
2025-06-19 20:44:21
Count answers : 4
0
Recepten voor hoofdgerechten uit de bistro Waar voorgerechten soms nog subtiel kunnen zijn, pakken de Fransen flink uit bij de hoofdgerechten. Hoofdrolspeler mag dan vaak vis of vlees zijn, gelukkig is er voor de vegetariër ook genoeg te kiezen. De echte bistrogerechten kenmerken zich door volle smaken, typische Franse ingrediënten en zijn natuurlijk extra lekker met een portie Franse frites of eenvoudige maar onvergetelijke Franse salade. Culy Homemade: heerlijke Boeuf Bourguignon voor kerst Entrecôte van de grill met persillade van Alain Caron Spaghetti met mosselen, witte wijn en crème fraîche Culy Homemade: kabeljauw met beurre blanc
Lisanne Veenstra
Lisanne Veenstra
2025-06-16 03:36:19
Count answers : 5
0
Onze basis zijn de echte Franse klassiekers zoals een steak tartare of een malse côte de boeuf. We zijn dol op Franse bistrogerechten die hoog op smaak en lekker eigenwijs zijn. Er is altijd één constante: het is elke keer weer een leuke afwisseling tussen Franse klassiekers en bistronomische eigenzinnigheden.
Sofia de Ruiter
Sofia de Ruiter
2025-06-05 05:10:03
Count answers : 4
0
Kippenleverpaté en prei zijn gerechten die op de menukaart van Bravour staan. De paté is precies zoals men paté wenst: zelfgemaakt natuurlijk, boers, smeuïg, met de nodige bitters en zure cornichons. Voor de ander zijn er drie bereidingen van prei met een halfzachte eidooier, krokante kataifi, zalig zompige oesterzwammen en zilte furikake. De rog en bouillabaisse worden ook geserveerd. De bouillabaisse is een diep bord met kokkels, garnaal, scheermessen, zeebaars, grote stukken niet ontvelde paprika en een dikke, diepbruine saus. Het is een variant op de klassieke oerbouillabaisse.