:

Hoe heet een voorgerecht in het Frans?

Senna Aarts
Senna Aarts
2025-09-03 09:42:35
Count answers : 21
0
Een voorgerecht heet in het Frans "entree". Mijn tante verwachtte dit als een klein gerecht - "Voorgerecht" - maar kreeg in plaats daarvan een groot bord, zoals een hoofdgerecht. Ik dacht altijd dat "Entree" "Voorgerecht" betekende.
Bente Hehl
Bente Hehl
2025-08-30 00:12:25
Count answers : 29
0
In het Frans is "entrée" het voorgerecht. vacature

Lees ook

Wat is een typisch Frans voorgerecht?

Frans voorgerecht is bijvoorbeeld de bisque van garnalen. De recepten en de ingrediëntenız_logout ve Lees meer

Waarom voorgerecht?

Een van de meest voor de hand liggende redenen waarom een voorgerecht ieder seizoen anders is, is de Lees meer

Pim van den Heuvel
Pim van den Heuvel
2025-08-19 19:54:15
Count answers : 30
0
Een voorgerecht in het Frans is een velouté de potiron. Velouté is een aanduiding voor een romige soep waaraan crème fraîche en eigeel zijn toegevoegd. Potiron betekent pompoen en een bekende variant is velouté de potimarron, een kleinere pompoensoort die een beetje naar kastanje smaakt. Het voorgerecht van de dag is een velouté de potiron.
Amira Peters
Amira Peters
2025-08-13 00:23:51
Count answers : 23
0
Een voorgerecht in het Frans heet entrée of hors-d'oeuvre. Ik neem soep als voorgerecht. Je prends un potage comme entrée. Het voorgerecht entrée het voorgerecht hors-d'oeuvre

Lees ook

Eten Fransen voorgerechten?

Fransen eten voorgerechten. Fransen serves ze in de goede proporties, zodat je erna nog voldoende ru Lees meer

Waar staat de Franse keuken bekend om?

De Franse keuken staat bekend om een grote verscheidenheid aan gerechten. Enkele klassieke gerechte Lees meer

Jacob Westermann
Jacob Westermann
2025-08-11 09:43:42
Count answers : 31
0
1. Het voorgerecht van de dag is een velouté de potiron. 2. Velouté is een aanduiding voor een romige soep waaraan crème fraîche en eigeel zijn toegevoegd. 3. Potiron betekent pompoen en een bekende variant is velouté de potimarron, een kleinere pompoensoort die een beetje naar kastanje smaakt.
Yasmine Vermeulen
Yasmine Vermeulen
2025-07-28 22:56:23
Count answers : 41
0
Een klassiek voorgerecht uit de Franse keuken is de steak tartare. Crudité doen het altijd goed op feestjes en partijen, maar is ook erg geschikt als voorgerecht. Je kunt ook gaan voor een klassieke Franse salade, lekker licht en fris, zoals deze komkommersalade. Een voorgerecht is dus in het Frans een entrée, wat wij een hoofdgerecht noemen.

Lees ook

Wat is een typisch Frans hapje?

Deze camembert uit de oven is niet voor niets ons favoriete Franse hapje. Flammkuchen of Pissaladièr Lees meer

Wat is de betekenis van voorgerecht?

Een voorgerecht is een gerecht dat aan de hoofdschotels voorafgaat, entree. Het begrip voorgerecht h Lees meer

Fem Pierson
Fem Pierson
2025-07-28 21:55:41
Count answers : 25
0
Voorgerecht vertaald in het frans is entrée. De vertaling van voorgerecht is ook beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans.
Colin van der Meer
Colin van der Meer
2025-07-28 17:43:42
Count answers : 24
0
Les hors-d’œuvre il y a souvent les amuse-gueule. Les ravioles étaient servies à l'entrée mais aussi après les légumes et la volaille. Le produit est utilisé dans de nombreuses recettes traditionnelles portugaises, notamment comme entrée lors de repas importants. «… ce fromage a une saveur prononcée et épicée et, en raison de ces particularités, est considéré comme un hors-d’oeuvre … en tant que mets de luxe, il se vend à un prix relativement élevé».

Lees ook

Hoe noem je in de Franse keuken het voorgerecht?

Een hors-d'oeuvre maakt als voorgerecht deel uit van een maaltijd. Ook wordt het wel als middagmaalt Lees meer

Wat zijn typische Franse gerechten?

Ratatouille Croque-monsieur Quiche lorraine Steak tartare Citroentaart Bechamelsaus Moelleux a Lees meer