Hoe heet een voorgerecht in het Frans?

Yasmine Vermeulen
2025-07-28 22:56:23
Count answers
: 3
Een klassiek voorgerecht uit de Franse keuken is de steak tartare.
Crudité doen het altijd goed op feestjes en partijen, maar is ook erg geschikt als voorgerecht.
Je kunt ook gaan voor een klassieke Franse salade, lekker licht en fris, zoals deze komkommersalade.
Een voorgerecht is dus in het Frans een entrée, wat wij een hoofdgerecht noemen.

Fem Pierson
2025-07-28 21:55:41
Count answers
: 2
Voorgerecht vertaald in het frans is entrée.
De vertaling van voorgerecht is ook beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans.

Colin van der Meer
2025-07-28 17:43:42
Count answers
: 0
Les hors-d’œuvre il y a souvent les amuse-gueule.
Les ravioles étaient servies à l'entrée mais aussi après les légumes et la volaille.
Le produit est utilisé dans de nombreuses recettes traditionnelles portugaises, notamment comme entrée lors de repas importants.
«… ce fromage a une saveur prononcée et épicée et, en raison de ces particularités, est considéré comme un hors-d’oeuvre … en tant que mets de luxe, il se vend à un prix relativement élevé».
Lees ook
- Wat is een typisch Frans voorgerecht?
- Waarom voorgerecht?
- Eten Fransen voorgerechten?
- Waar staat de Franse keuken bekend om?
- Wat is een typisch Frans hapje?
- Wat is de betekenis van voorgerecht?
- Hoe noem je in de Franse keuken het voorgerecht?
- Wat zijn typische Franse gerechten?
- Wat is de belangrijkste maaltijd voor de Fransen?