:

Hoe noem je in de Franse keuken het voorgerecht?

Phileine Ponci
Phileine Ponci
2025-07-28 22:19:21
Count answers : 2
0
Het voorgerecht wordt in de Franse keuken entrée genoemd. Je prends un potage comme entrée. Het voorgerecht entrée.
Elizabeth Köster
Elizabeth Köster
2025-07-28 20:07:07
Count answers : 4
0
Pâté en croûte is een geliefde Franse borrelhap, deze paté in een broodkorst die in plakjes gesneden wordt en je makkelijk uit het vuistje eet. Als voorgerecht vaak geserveerd met uiencompote.
Johannes de Graaf
Johannes de Graaf
2025-07-28 20:03:54
Count answers : 3
0
Een hors-d'oeuvre maakt als voorgerecht deel uit van een maaltijd. Ook wordt het wel als middagmaaltijd geserveerd. Een hors-d'oeuvre bestaat vaak uit salade, kleine hapjes, vlees, vis, groente of brood. In de Franse keuken wordt het voorgerecht een hors-d'oeuvre genoemd.
Beau Hoekstra
Beau Hoekstra
2025-07-28 19:26:09
Count answers : 4
0
Een klassiek voorgerecht uit de Franse keuken is de steak tartare. Wij bedachten ook een vegetarische versie met tomaat. Je kunt ook gaan voor een klassieke Franse salade, lekker licht en fris, zoals deze komkommersalade. Crudité doen het altijd goed op feestjes en partijen, maar is ook erg geschikt als voorgerecht. Serveer met een lekkere dip en het Franse etentje kan beginnen. De voorgerechten uit de Franse keuken op deze pagina hebben we natuurlijk allemaal gemaakt, geproefd en getest. Onze favoriet? De steak tartare!