Wat zijn de 5 s'en van het serveren van wijn?

Tyler Jacquot
2025-07-28 14:24:39
Count answers
: 0
Om wijn te evalueren, komt het allemaal neer op de 5 s’en.
SEE (ZIEN)
SWIRL (WALSEN)
SNIFF/SMELL (RUIKEN)
SIP (NIPPEN)
SAVOR (GENIETEN)

Sofia de Bruin
2025-07-28 14:19:37
Count answers
: 2
Evaluatie van de visuele kwaliteiten van de wijn See.
Het zit hem in de pols Swirl.
Een techniek waar je een goede neus voor hebt Sniff/Smell.
Een kwestie van goede smaak Sip.
Vergeet niet te genieten Savor.

Michael Strijker
2025-07-28 12:55:46
Count answers
: 2
De 5 s'en van het serveren van wijn zijn niet genoemd in de tekst, maar enkele aspecten van het serveren van wijn worden wel besproken:
- De kurk
- Het wijn glas
- De temperatuur
- Het proeven
- Het etiket

Sienna van Noort
2025-07-28 10:05:56
Count answers
: 2
De 5 s'en van het serveren van wijn worden niet expliciet vermeld in de tekst. Echter, uit de tekst kunnen een aantal richtlijnen voor het serveren van wijn worden afgeleid die in overeenstemming kunnen zijn met de 5 s'en, namelijk:
Selecteren van het juiste glas (wijnglazen), serveren van de juiste hoeveelheid wijn, schenken bij de juiste temperatuur, en serveren op de juiste manier (met/fontein?). None van bovenstaande punten zegt iets over de servetten, maar in de tekst wordtırılmaz geen servet vermeld. Zijn er geen extra servetten of andere attributen nodig? None is ook een antwoord hierop.