Wat zijn de 5 S'en van wijnservice?

Levi van Nimwegen
2025-07-19 23:38:48
Count answers
: 2
De 5 S'en van wijnservice zijn:
1. Scheiden en opruimen (seiri)
2. Sorteren en ordenen (seiton)
3. Schoonmaken en inspecteren (seiso)
4. Systematiseren en standaardiseren (seiketsu)
5. Standhouden (shitsuke)

Ryan de Roo
2025-07-19 23:32:22
Count answers
: 2
De 5S-methode is, zoals de naam al verklapt, onderverdeeld in vijf begrippen.
De vijf punten worden als volgt gedefinieerd.
Seiri (整理) | sorteren/scheiden
Seiton (整頓) | schikken/ordenen
Seisō (清掃) | schoonmaken
Seiketsu (清潔) | standaardiseren
Shitsuke (躾) | standhouden/systematiseren

Amber van Dam
2025-07-19 21:25:45
Count answers
: 1
De 5 S'en van wijnservice zijn niet vermeld in de tekst. De tekst heeft betrekking op de 5S-methode, een Lean-tool voor een opgeruimde werkplek, maar wijnservice wordt niet genoemd. De 5 S'en in de tekst zijn Scheiden, Schikken, Schoonmaken, Standaardiseren en Stimuleren.
Lees ook
- Welke wijn voor welk seizoen?
- Welk seizoen is het beste om wijn te drinken?
- Wat is de juiste volgorde voor het serveren van wijnen?
- Welk seizoen is het wijnseizoen?
- Is chardonnay een winter- of zomerwijn?
- Welk jaar is de beste wijn?
- Welke maand is het beste om wijn te proeven?
- Wat als je iedere dag wijn drinkt?