:

Wat zijn de 5 S'en van wijnservice?

Levi van Nimwegen
Levi van Nimwegen
2025-07-19 23:38:48
Count answers : 2
0
De 5 S'en van wijnservice zijn: 1. Scheiden en opruimen (seiri) 2. Sorteren en ordenen (seiton) 3. Schoonmaken en inspecteren (seiso) 4. Systematiseren en standaardiseren (seiketsu) 5. Standhouden (shitsuke)
Ryan de Roo
Ryan de Roo
2025-07-19 23:32:22
Count answers : 2
0
De 5S-methode is, zoals de naam al verklapt, onderverdeeld in vijf begrippen. De vijf punten worden als volgt gedefinieerd. Seiri (整理) | sorteren/scheiden Seiton (整頓) | schikken/ordenen Seisō (清掃) | schoonmaken Seiketsu (清潔) | standaardiseren Shitsuke (躾) | standhouden/systematiseren
Amber van Dam
Amber van Dam
2025-07-19 21:25:45
Count answers : 1
0
De 5 S'en van wijnservice zijn niet vermeld in de tekst. De tekst heeft betrekking op de 5S-methode, een Lean-tool voor een opgeruimde werkplek, maar wijnservice wordt niet genoemd. De 5 S'en in de tekst zijn Scheiden, Schikken, Schoonmaken, Standaardiseren en Stimuleren.