:

Wat mag je niet doen tijdens de fermentatie?

Kyan Boudewijns
Kyan Boudewijns
2025-10-19 18:27:04
Count answers : 25
0
Tijdens de fermentatie mag je geen ziekmakende bacteriën laten ontstaan. Je mag geen producten fermenteren waarbij de risico's groter zijn zonder de juiste receptuur en kundig te werk te gaan. Je mag niet zelf fermenteren zonder hygiënisch te werken en kundig te zijn. Je mag geen onzorgvuldig pekelen of te kort bewaren in pekel.
Aaliyah Bos
Aaliyah Bos
2025-10-19 15:40:29
Count answers : 30
0
Geen direct antwoord op de vraag.

Lees ook

Hoe maak je zelf probiotica thuis?

Hoe maak je waterkefir? Alles wat je nodig hebt is biologische suiker, water, de kefir-bacteriën en Lees meer

Is het beter om te fermenteren met zout of azijn?

Het is beter om te fermenteren met zout dan azijn. Fermentatie is het proces waarbij de koolhydrate Lees meer