:

Wie is de grondlegger van de moleculaire gastronomie?

Lisanne van Maaren
Lisanne van Maaren
2025-10-22 10:52:02
Count answers : 34
0
De grondlegger van het moleculaire koken is Hervé This.
Casper Weijland
Casper Weijland
2025-10-14 22:46:20
Count answers : 27
0
Pierre Gagnaire is een Franse sterrenchef en grondlegger van de moleculaire gastronomie.

Lees ook

Is moleculaire gastronomie veilig om te eten?

Als deze principes geborgd zijn, dan is de moleculaire keuken absoluut niet onveiliger dan de tradit Lees meer

Wat is de moleculaire gastronomische kookmethode?

Deze stijl heeft nu ook veel aanhangers gevonden in de haute cuisine. Dit zijn koks die met gebruik Lees meer

Amin Blom
Amin Blom
2025-10-05 14:12:15
Count answers : 23
0
Eén van de grondleggers van moleculaire gastronomie is Professor This, verbonden aan het INRA.